NIEUWS

Vrijwilligers gezocht voor de wielerronde van Simpelveld op zaterdag 9 en zondag 10 mei 2015.
De Stichting Wielervrienden Berg Op Simpelveld is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Ben jij een liefhebber van de wielersport of gewoon iemand die het leuk vind om zijn/haar medewerking te verlenen aan dit evenement neem dan contact op met het secretariaat van de stichting Wielervrienden Berg Op Simpelveld, Irmstraat 7 te Simpelveld of via de site van de stichting www.berg-op.com c.q. mail aan info@berg-op.com.
De stichting is op zoek naar mensen die mee helpen het parcours opbouwen en afbreken alsmede naar verkeersregelaars.
Heeft u persoonlijke vragen omtrent de organisatie neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden welke u kan vinden op de genoemde site.
Met uw steun kunnen wij de gemeente Simpelveld weer op de wielerkaart zetten. Dat de wedstrijd in Simpelveld leeft blijkt uit de reacties die er tot nog toe zijn voor de koers van de Junioren en Elite/beloften.
U ziet dat de Omloop van Simpelveld meer en meer gestalte gaat krijgen bij jong en oud. De stichting hoopt dan ook dat de plaatselijke bevolking mee helpt om dit evenement tot een succes te maken voor de gemeenschap van Simpelveld en omstreken.